Praktijk Hoef

Over Carla

Mijn naam is Carla van de Hoef.

Mijn man en ik hebben 3 volwassen jongens en 2 volwassen bonuskinderen.
Ik heb heel wat mee mogen maken in mijn leven, zowel privé als met mijn werk.
Mede hierdoor ben ik een jaar of 10 geleden op ontdekkingstocht gegaan.

Waarom gebeuren dingen en waarom komen bepaalde gebeurtenissen op mijn pad?

Wat is mijn pad, wie ben ik, wat kan ik, wat mag ik, wat is mijn visie?

Carla van de Hoef

Dit waren en zijn mijn vragen waar ik mij mee bezig hield en nog houdt.
Tijdens mijn ontdekkingstocht ben ik onder andere in aanraking gekomen met Reiki.

De 1e keer dat ik hiermee in aanraking kwam heb ik er niet zoveel mee gedaan. De 2e keer ben ik er veel bewuster mee omgegaan. Hier leerde ik ook heel veel over mijzelf en ik leerde op een hele andere manier naar mijzelf kijken.

Over Carla

Ik kwam erachter dat ik hoog sensitief ben en dat ik veel voel van anderen en dan niet alleen hun stemmingen, maar ook hun pijntjes en ongemakken. In deze periode begreep ik ook dat heel veel van ‘mijn’ pijntjes niet van mij waren en ik leerde dat ik deze pijntjes die niet van mij waren niet hoefde te accepteren. Ik leerde mij hiervan af te sluiten. Nu kan ik ondertussen tijdens mijn behandelingen ‘jouw’ pijntjes voelen zonder er zelf last van te hebben. Wat dan wel weer makkelijk is tijdens een behandeling.

In 2019 ben ik begonnen met een 2-jarige studie Holistisch Therapeut. Hier heb ik nog meer over mijzelf geleerd. Dat ik naast helder voelend ook helder wetend ben.
In het 1e jaar van deze opleiding ben ik Reiki-Master geworden. Ik heb tijdens deze opleiding veel geleerd over aura’s, chakra’s, kristallen, klankschalen, Sedona, EFT, familieopstellingen en coaching.

Door de Reiki en het helder voelend zijn kwam ik erachter dat ik massage geven erg fijn vond om te doen en dat ik hier dan ook nog goed in ben, maar ja, wat masseer ik en waarom? Dit wilde ik graag weten en zo ben ik begonnen met mijn opleiding tot Holistisch Masseur. Dit vond ik zo interessant dat ik besloten had om de opleiding tot Massage Therapeut te volgen. In de tussentijd dat ik hiermee bezig was heb ik medisch basiskennis en Fascia therapeut erbij gestudeerd. Na 4 jaar studeren heb ik dit allemaal mogen behalen.

De Fascia vind ik ongelooflijk fascinerend en ik blijf mij hierin verdiepen.
De vragen die mij vooral blijven bezig houden zijn wat kan er allemaal vast gaan zitten in het lichaam en waarom (zijn het emoties of is er een operatie geweest) en hoe kunnen we dit weer losmaken?
Welke technieken kan en mag ik gebruiken.
Wat doet een litteken (groot of klein) met je fascia en daarmee ook met je lijf.

Het lijkt heel breed wat ik allemaal heb gedaan, maar toch komt het allemaal samen bij elkaar en vult het elkaar aan.

Het gaat ook om mijn manier van werken. Ik wil in de zachtheid werken, een massage mag dus geen pijn doen (dit betekent overigens niet dat ik aai). Je hebt ook geen pijn nodig om spieren los te maken of om in de ontspanning te komen.

Afspraak

Gun jezelf een massage en boek nu!